Menu
Voorgerechten / Entrées
Huisbereide garnaalkroketten (2stuks)
Croquettes de crevettes (2pc)
Rundscarpaccio (balsamico – olijfolie – parmesan – rucola)
Carpaccio de boeuf (Balsamic – huile d’olive – parmesan – roquette)
Parmaham met meloen
Melon au Jambon de Parme
Toast champignons
Toast aux champignons
Ganzenlever met uiencompote en kramiek
Foie gras avec compote d’onions et cramique
Hoofdgerechten /
Plats Principaux
Vis - Poisson
Kabeljauwhaasje (groenten – witte wijnsaus – aardappel)
Dos de cabillaud (légumes – sauce au vin blanc – pomme nature)
Brochette van scampi (2 sausen – frietjes – sla)
Brochette de scampis (2 sauces – frites – salade)
Bobo van scampi (Braziliaans Gerecht – basis kokosmelk – rijst)
Bobo de scampi (Plat Brésilien – base de lait de coco – riz)
Vlees - Viandes
Steak natuur – nature
Steak Béarnaise – peper/poivre – archiduc
Filet pur natuur – nature
Filet pur Béarnaise – peper/poivre – archiduc
Ierse Rib eye met lookboter
Rib eye Irlandais – beurre à l’ail
Braziliaanse steak (klaargemaakt op z’n Braziliaans)
Steak Brésilien (façon Brésilienne)
Kalfsribstuk “Cross & Blackwell”
Côte de veau “Cross & Blackwell”
Salades
Salade met kip en fruit
Salade de poulet et fruits
Kindergerechten /
Pour les enfants
Huisbereide kaaskroketten (2stuks)
Croquettes de fromage (2pc)
Kipfilet met appelmoes en frietjes
Filet de poulet – compote et frites
Kinderporties mogelijk van andere gerechten
Portions enfants possible d’autres plats
Desserts
Dame blanche
Sabayon met ijs – glace
Nougat met rode vruchten
Nougat aux fruits rouges
Kolonel (sorbet van limoen met vodka)
Colonel (sorbet de citron vert & vodka)
Moelleux van chocolade – ijs
Moelleux au chocolat – glace
Tiramisu met speculoos
Tiramisu au spéculoos
Kinderijs – glace enfants
Coupe aardbei – fraise (seizoen)